Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Ședința ordinară a Consiliului Miniștrilor Afacerilor Externe a statelor membre CSI

La 05 aprilie curent, la Ministerul de Externe al Federației Ruse, or. Moscova a avut loc Ședința ordinară a Consiliului Miniștrilor Afacerilor Externe a statelor membre CSI.

Pe durata Ședinței, tradițional, în format îngust, interlocutorii au efectuat un schimb de opinii pe marginea problemelor internaționale de actualitate, precum și au purtat discuții referitor la cooperarea în formatul Comunității.

De asemenea, miniștrii de externe au discutat proiectul Declarației șefilor de stat ai CSI privind aniversarea a 80 de ani de la începutul celui de-al doilea război mondial, cât și despre procesul de dinamizare a parteneriatului dintre instituțiile de politică externă ale țărilor membre CSI.

Delegația moldovenească a fost condusă de către Ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, dl Andrei Neguță, în calitate de observator.