Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Prezentarea ediții speciale a revistei “VESI”

La 25 ianuarie curent, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă a fost gazda evenimentului dedicat prezentării unei ediții speciale a revistei “ВЕСИ”, a editurii «Банк культурной информации» din or. Ekaterinburg. Ministru – Consilier al misiunii diplomatice, dna Oxana Greceanîi a salutat oaspeții prezenți în sală.

În două albume de colecție au fost incluse poeziile scriitorilor de diferite vârste, începători și celebri, cu concepții și concepte artistice diferite, însă toate operele sunt legate de viața acestora pe teritoriul Republicii Moldova.

Invitații speciali ai serii, Artista Poporului dna Svetlana Toma, solist al Teatrului Mare de la Moscova Yurii Udalov, originar din orașul Bălți, precum și interpreta molveană Inna Bondari, au recitat poezii, au vorbit și au cântat despre Moldova.