Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Invitatie la expoziția ”Fabricat în Moldova” 2019

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează ediția a XVIII-a a Expoziției naționale “Fabricat în Moldova”, care se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 03 februarie 2019, pe teritoriul CIE „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

La eveniment vor participa agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale Republicii Moldova, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

Informații suplimentare cu referire la expoziția în cauză pot fi accesate la adresa https://chamber.md

Doritorii de a participa, pot contacta pentru detalii, după caz, Biroul comercial-economic al Ambasadei sau Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.