Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Activitățile Președintelui țării la Sankt-Peterburg

În perioada 5-7 decembrie 2018 Președintele Republicii Moldova Igor Dodon, însoțit de o delegație, s-a aflat în orașul Sankt-Peterburg.

La 5 decembrie I. Dodon a avut o întrevedere cu Guvernatorul orașului Sankt-Peterburg Alexandr Beglov, la 6 decembrie șeful statului moldav a participat la ședința Consiliului Economic Suprem Eurasiatic și la Summit-ul informal al conducătorilor statelor –membre al Comunității Statelor Independente.

În timpul aflării la Sankt-Peterburg Președintele Dodon a purtat discuții cu conducătorii Federației Ruse Vladimir Putin, Republicii Kazahstan Nursultan Nazarbaev, Republicii Belarus Alexandr Lukasenko, Republicii Armenia Nicolo Pașinean, Republicii Azerbaidjan Ilham Aliyev, Republicii Tadjikistan Emomali Rahmon, Republicii Kîrgîze Sooronbay Jeenbekov.

Din componența delegației țării a făcut parte și Ambasadorul Andrei Neguța.