Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Acreditarea Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova Andrei NEGUȚA în Republica Tadjikistan

La 20 noiembrie 2018, Andrei NEGUŢA, Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă a înmânat Președintelui Republicii Tadjikistan Emomali RAHMON scrisorile de acreditare, în calitate de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Tadjikistan.

În cadrul discuţiei Preşedintele Republicii Tadjikistan a menţionat faptul că acreditarea șefului misiunii diplomatice va da un impuls suplimentar relațiilor bilaterale și va asigura continuitatea la nivelul contactelor politice și diplomatice. Emomali RAHMON a apreciat înalt relaţiile cu omologul său moldovean, Igor DODON, şi a notat că este convins în buna cooperare dintre țările noastre în diverse domenii.

La rândul său, Andrei NEGUŢA a specificat că conducerea Republicii Moldova acordă o importanță deosebită relațiilor tradiționale de prietenie moldo-tadjikă, aceasta reiesă şi din participarea dânsului la ceremonia de astăzi.

La finalul întrevederii, Şeful statului tadjik i-a urat Ambasadorului A. NEGUŢA mult succes în activitatea pe care o va desfăşura în decursul mandatului său în Republica Tadjikistan şi, l-a asigurat de întregul sprijin din partea autorităţilor ţării sale.