Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea Teatrului Republican de păpuși “Licurici” la Festivalul CSI

La teatrul de păpuși S. V. Obrazțov din or. Moscova, în perioada 5-14 octombrie 2018, a avut loc cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional al teatrelor de păpuși dedicat anului culturii țărilor membre CSI. Pe durata Festivalurilor Internaționale, teatrul S.V.Obrazțov, devine o platformă a reprezentanților teatrelor de păpuși pentru copiii din toate regiunile Federației Ruse, precum și din străinătate. În premieră, în anul 2018, oaspeții renumitului eveniment au fost trupele teatrelor de păpuși a țărilor membre CSI. Republica Moldova a fost prezentată la Festival de trupa Teatrului Republican „Licurici”, cu renumita piesa “Povestea inimii bune” (dupa povestea lui Iaroslav Vodrajec).

Cristina Bodrug, Secretar III al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă a vizitat actorii moldoveni, i-a felicitat cu participarea reusită la eveniment, exprimând speranța că aceștea vor fi prezenți la mai multe evenimente culturale, care au loc în Federația Rusă, de asemenea, a remarcat interesul semnificativ al micilor spectatori pentru piesa realizată de teatrul „Licurici”.