Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Ambasadorul l-a felicitat pe medicul Nicolae Ceban cu ocazia zilei de naștere

La data de 25 septembrie 2018, în cadrul unei ceremonii festive organizate în incinta Ambasadei Republicii Moldova în Federaţia Rusă, Ambasadorul Andrei Neguța l-a felicitat pe medicul-oncolog Nicolae Ceban cu ocazia aniversării a 65 de ani de la naștere.

În discursul susţinut cu această ocazie, Ambasadorul a evidențiat calitățile omeneşti ale dlui Nicolae Ceban și sutele de vieți omenești salvate de la moarte datorită profesionalismului acestuia, precum și i-a mulțumit pentru prestaţia acordată în promovarea imaginii Republicii Moldova în Federaţia Rusă în domeniul medicinei.

La eveniment au participat reprezentanți ai comunității moldovenești din orașul Moscova și regiunea centrală a Rusiei, colectivul Ambasadei, precum şi colegii de breaslă a dlui Nicolae Ceban, care la fel au adresat mesaje de felicitare omagiatului.

Domnul Nicolae Ceban (născut la 23 septembrie 1953 în s. Nezavertaylovka, r-nul Slobozia) este absolvent al Institutului de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. Din 1981 până în prezent activează în Centrul de Cercetare a Cancerului din Rusia „N.N.Blokhin”, este membru al Societăţii de Urologie Oncologică din Federaţia Rusă, a publicat peste 50 de lucrări științifice în reviste medicale naţionale și străine.