Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Ședința Consiliului șefilor de state a CSI

Delegația Republicii Moldova condusă de Președintele Igor Dodon, a participat la ședința Consiliului șefilor de state a Сomunității Statelor Independente (CSI), care s-a desfășurat la 28 septembrie curent în capitala Republicii Tadjikistan, orașul Dușanbe. Din componența delegației a făcut parte și ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța.

La 26 septembrie curent, deplasându-se spre Dușanbe, Președintele Moldovei Igor Dodon a avut la Moscova o întrevedere cu Dmitrii Kozak vicepreședintele Guvernului Federației Ruse, Reprezentantul Special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova.

Igor Dodon a luat cuvântul la ședința Consiliului șefilor statelor a CSI de la Dușanbe, a avut o întrevedere cu Președintele Republicii Tadjikistan Emomali Rahmon, în marja forului a purtat discuții cu Președintele Federației Ruse Vladimir Putin, Președintele Republicii Belarus Alexandr Lukașenco, Președintele Comitetului Executiv-Secretarul Executiv al CSI Serghei Lebedev și cu alți participanți la forum.