Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea la Forul Economic de la Vladivostok

La 11 și 12 septembrie curent, ambasadorul Andrei Neguța a participat la lucrările celui de-al IV-lea Forum de la Vladivostok.

Șeful misiunii a fost prezent la ședința plenară, în cadrul căreia liderii Rusiei, Chinei, Japoniei, Coreei și a Mongoliei au prezentat punctele lor de vedere, de asemenea la lucrările unor secții ale forului și acțiuni desfășurate pe durata evenimentului.

În marja forului economic, ambasadorul a avut întrevederi cu conducători ai subiectelor Rusiei din Orientul Îndepărtat, reprezentanți ai ministerelor și serviciilor federale.

Totodată, ambasadorul Neguța a vorbit despre studenții moldoveni și cetățenii țării, care se află la evidența migrațională în regiune, cu reprezentanții departamentelor pentru relații internaționale a Universității Federale din Orientul Îndepărtat și ținutului Primorie, precum și despre posibilitățile de întărire a relațiilor din Moldova și regiune.