Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea diplomaților Ambasadei la acțiunile consacrate absolvenților instituțiilor de învățământ din orașul Moscova

La 30 iunie curent, Ambasadorul Andrei Neguța, la invitația rectorului Universității Financiare de pe lîngă Guvernul Rusiei, a participat la acțiunea consacrată absolvenților anului 2018. În Sala Palatului de Stat din Kremlin s-au aflat și 32 de absolvenți, ce reprezentau Republica Moldova. Șeful misiunii moldovenești a discutat cu studenții moldoveni, profesorii universității, a participat la concertul maeștrilor în artă.

Secretarul II al Ambasadei Ana Raicu, de asemenea a participat la 29 iunie la Universitatea de Medicina în numele lui Ivan Secenov la serata jubiliara. Aniversarea de 260 ani a fost întimpinată și de studenții din Moldova, care își fac studiile în această instituție.