Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Întrevederea Ambasadorului Republicii Moldova A.Neguța cu Președintele Comitetului Executiv - Secretarul Executiv al Comunității Statelor Independente (CSI) S.Lebedev

La 9 aprilie curent, la sediul Comitetului Executiv al CSI, Ambasadorul Andrei Neguța a avut o întrevedere cu Serghei Lebedev, Președintele Comitetului Executiv - Secretar executiv al CSI. Oficialii au abordat o serie de subiecte ce țin de activitatea Republicii Moldova în cadrul CSI precum și au discutat despre sarcinile stabilite pentru anul 2018. Președintele CSI a fost informat despre recentele hotărâri ale Parlamentului RM privind examinarea chestiunilor înaintate de CSI.

În cadrul întâlnirii, folosind deosebita ocazie, Ambasadorul Andrei Neguța l-a felicitat pe Președintele Serghei Lebedev cu jubileul de 70 de ani de la naștere, dorindu-i multă sănătate şi noi succese în continuare.

La întrevedere a participat și dna Ana Harlamenco, Director adjunct al Departamentului Cooperare Economică al Comitetului Executiv al CSI.