Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea delegaţiei moldoveneşti la cea de-a 77-a ședință a Consiliului Economic al CSI

La 02 martie 2018, în or. Moscova, a avut loc cea de-a 77-a ședință a Consiliului Economic al Comunității Statelor Independente. Republica Moldova, conform unei dispoziții de Guvern, a fost reprezentată de Eduard Melnic, Ministru consilier al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, în calitate de șef al delegației și Octavian Berzan, Consilier al Ambasadei, care au prezentat poziția Republicii Moldova. Tradițional, pe agenda reuniunii au figurat mai multe subiecte de interes comun din domeniul economic.

Notă. Consiliul Economic al CSI este principalul organ executiv care asigură punerea în aplicare a acordurilor adoptate în cadrul CSI, a deciziilor Consiliului șefilor de stat și ale șefilor de guvern ai Comunității, constituirea și funcționarea zonei de liber schimb și alte aspecte ale cooperării socio-economice în spațiul CSI.