Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea reprezentanților Ambasadei la Jocurile diplomatice de iarnă ediția a XVIII-lea

Sâmbăta, 10 februarie 2018, în filiala Administrației principale pentru deservirea corpului diplomatic (GlavUpDK) a Ministerului de Externe al Federației Ruse, „Moscow Country Club”, Nakhabino, a avut loc cea de-a XVIII-a ediție a Jocurilor diplomatice de iarnă.

Evenimentul a avut loc de Ziua lucrătorului diplomatic din Federația Rusă. Tradițional, la Jocurile diplomatice de iarnă au participat șefii și membrii misiunilor diplomatice și ale altor reprezentanțe străine acreditate în Federația Rusă, personalul Ministerului de Externe al Federații Ruse și al GlavUpDK, sportivi ruși remarcați și personalități culturale.

La competiție a participat și echipa Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, reprezentanții căreia și-au demonstrat abilitățile lor sportive la tenis de masă, biliard și mini-fotbal de sală.