Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Participarea delegaţiei moldoveneşti la cea de-a 76-a ședință a Consiliului Economic al CSI

La 15 decembrie 2017, în or. Moscova, a avut loc cea de-a 76-a ședință a Consiliului Economic al Comunității Statelor Independente, la care au participat reprezentanţi ai celor 11 țări-membre ale CSI.

Prin Dispoziția Guvernului RM nr.109-d din 16 noiembrie 2017, la ședința CE al CSI au fost delegaţi Ambasadorul Republicii Moldova în Federaţia Rusă A.Neguța, Consilierul O.Berzan și Secretarul II D.Dumitraş.

Pe agenda reuniunii au figurat mai multe subiecte de interes comun, care presupun cooperarea în domeniile gestionării deşeurilor de echipamente electronice şi electrice, inovării, veterinăriei ş.a.

Notă. Consiliul Economic al CSI este principalul organ executiv care asigură punerea în aplicare a acordurilor adoptate în cadrul CSI, a deciziilor Consiliului șefilor de stat și ale șefilor de guvern ai Comunităţii, constituirea și funcționarea zonei de liber schimb și alte aspecte ale cooperării socio-economice în spaţiul CSI.