Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Prezentarea produselor moldovenești în regiunea Kursk a Federației Ruse

La 23-24 martie 2017, Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă, în comun cu organizația diasporei moldovenești din regiunea Kursk, a desfășurat în marja festivalului interregional „Mărțișor 2017”, prezentarea potențialului economic și investițional al Republicii Moldova, a producției vinicole și pomilegumicole, a mărfurilor industriei ușoare. Producția a fost expusă de companiile moldovenești SA „Tomai-Vinex”, SA „Vinuri de Comrat”, SA „Kazayak-Vin”, Î.M. „Met SA Produse Impex SRL”, SRL „Doctor Farm”, SRL „Agrologistica”, SRL „Infinitextil”, SA „Kivrak” ș.a.

La eveniment au luat parte atât reprezentanți ai administrațiilor publice din Republica Moldova, în particular ai raioanelor Drochia, Dubăsari, UTAG, cât și ai regiunii Kursk, Camerei de Comerț și Industrie a regiunii Kursk, agenți economici regionali etc. Participanții ruși au avut posibilitatea de a se familiariza cu domeniile prioritare ale economiei Moldovei – agricultura, industria ușoară, turism, sectorul IT, cu proiectele concrete investiționale din țara noastră, iar cei moldoveni - de a promova produsele autohtone și de a stabili contacte de afaceri reciproc avantajoase.

Prezentarea producției moldovenești în orașul Kursk a constituit un pas suplimentar pentru extinderea cooperării și majorarea volumului de vânzări ale întreprinderilor naționale pe piața regională a Federației Ruse, precum și pentru realizarea sarcinii de promovare a diplomației economice peste hotarele țării.

Reportaj video al mass media ruse privind evenimentul din regiunea Kursk.

http://gtrkkursk.ru/lenta-novostei/24032017123245_l.html