Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Noutăţile Ambasadei

Întrevederea Ambasadorului D.Braghiş cu Ambasadorul Sultanatului Oman în Federaţia Rusă Yousuf Issa Ali Al Zadjali

La 19 mai curent a avut loc întrevederea Ambasadorului Dumitru Braghiş cu Ambasadorul Sultanatului Oman în Federaţia Rusă Yousuf Issa Ali Al Zadjali (Ambasada Sultanatului Oman la Moscova este acreditată prin cumul şi pentru Republica Moldova).

În cadrul întrevederii părțile și-au exprimat interesul reciproc pentru cooperarea bilaterală în mai multe domenii, în special cele economic și umanitar. Totodată, a fost lansată invitația Ambasadorului Omanului către Republica Moldova de a participa la evenimentele culturale, organizate anual în Sultanat.

De asemenea, Ambasadorul D.Braghiş a informat omologul său despre situaţia actuală din Republica Moldova şi activitatea Guvernului de la Chişinău, în particular la capitolul integrării europene și dezvoltării relațiilor bilaterale moldo-ruse.