Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Anunţuri

În atenţia mediului de afaceri:
privatizarea bunurilor proprietate publică de stat

Ambasada informează reprezentanţii mediului de afaceri despre organizarea de către Agenția Proprietății Publice a Republicii Moldova a unei noi runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat, care se va desfăşura în perioada octombrie-decembrie 2018.

Prin concurs comercial sunt expuse spre privatizare 13 obiecte, inclusiv Î.S. „Fabrica de sticlă din Chişinău”, Î.S. „Combinatul Poligrafic din Chişinău”, Î.S. Hotelul „Zarea”, Î.S. Firma Editorial-Poligrafică „Tipografia Centrală”, Întreprinderea afiliată Sanatoriul „Moldova” cu investiţii străine 100%, ş.a. Prin concurs investiţional sunt expuse Cinematografele din Făleşti şi Leova.

https://app.gov.md/ro/content/comunicat-informativ-agentia-proprietatii-publice-anunta-desfasurarea-concursurilor-de-0

Prin licitaţie cu strigare pe piaţa reglementată (Bursa de Valori) se expun acţiunile proprietate publică de stat din 16 societăţi pe acţiuni, dintre care: acţiunile a 14 societăţi pe acţiuni reprezintă peste 51%, inclusiv S.A. Hotelul „Chişinău”, precum şi 11 pachete de acţiuni din entităţile de întreţinere a drumurilor.

https://app.gov.md/ro/content/comunicat-informativ-agentia-proprietatii-publice-anunta-desfasurarea-licitatiilor-cu-0

Desfăşurarea licitaţiei cu strigare vizează 12 complexe patrimoniale unice, 14 complexe de bunuri imobile, precum şi 1 obiect nefinalizat.

https://app.gov.md/ro/content/comunicat-informativ-agentia-proprietatii-publice-anunta-desfasurarea-licitatiei-cu-0

Informații detaliate privind obiectele supuse privatizării și termenele limită pentru depunerea cererilor de participare pot fi găsite pe site-ul Agenției Proprietății Publice a Republicii Moldova, accesând link-urile de mai sus.