Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utileCentrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Anunţuri

În atenţia mediului de afaceri:
privatizarea bunurilor proprietate publică de stat

Ambasada RM în FR informează reprezentanţii mediului de afaceri despre organizarea de către Agenția Proprietății Publice a RM a unei noi runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat, care se va desfăşura în perioada 27 octombrie-15 decembrie 2017.

Prin concurs comercial sunt expuse spre privatizare 12 obiecte, inclusiv Fabrica de sticlă din Chişinău, Combinatul poligrafic din Chişinău, Hotelul „Zarea”, Tipografia centrală ş.a. Prin concurs investiţional sunt expuse Cinematografele din Făleşti şi Leova.
http://www.app.gov.md/sites/default/files/comunicat_informativ_ro.pdf

Desfăşurarea licitaţiei cu strigare vizează 9 întreprinderi de stat, 19 complexe de bunuri imobile, precum şi 1 obiect nefinalizat.
http://www.app.gov.md/sites/default/files/c_o_m_u_n_i_c_a_ti_n_f_o_r_m_a_t_i_v_pdf_ro.pdf

Prin licitaţie cu strigare pe piaţa reglementată (Bursa de Valori) se expun acţiunile proprietate publică de stat din 17 societăţi pe acţiuni, dintre care acţiunile a 11 societăţi pe acţiuni reprezintă peste 51%. În special, sunt puse în vânzare 100% acţiuni proprietate publică de stat ale Combinatului de vinuri şi divinuri „Barza albă”, 100% acţiuni ale S.A. „Comerţ-Petrol”, 90,81% acţiuni ale Combinatului de tutun din Chişinău „Tutun-CTC”, 60,2% acțiuni ale S.A. „Ceramica-T”, 60,2% acțiuni ale Hotelului „Chişinău”, ş.a.
http://www.app.gov.md/sites/default/files/com_inf_noiembrie_2017.pdf

Informații detaliate privind obiectele supuse privatizării și termenele limită pentru depunerea cererilor de participare pot fi găsite pe site-ul Agenției Proprietății Publice a RM, accesând link-urile de mai sus.