Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă

Secția Consulară a Ambasadei

Tel.: (+ 7 495) 628-10-50;
Tel.: (+ 7 495) 624-96-78.
E-mail: consul.moscova@mfa.md

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Linkuri utileCentrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber

Anunţuri

Invitație de a vizita în perioada 14-16 martie 2017 standul Republicii Moldova la Expoziția Internațională din Moscova „Călătorii și Turism”

Stimate doamne, stimați domni,

Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă aduce la cunoștință că, în cadrul celei de-a 24-a ediție a Expoziției Internaționale din Moscova „Călătorii și Turism” (MITT 2017), Republica Moldova va fi prezentată cu un stand naţional de către reprezentanții Agenției Turismului a Republicii Moldova, Asociației Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova, agențiilor de turism autohtone „Tatrabis”, „Solei”, „Slavion”, „Panda Tur”, „Stil Tur” și „Premium Tur”, precum și a Combinatului de Vinuri „Cricova” S.A.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu ofertele turismului intern al Republicii Moldova: turism rural, rezervații naturale, pelerinaj, "drumul vinului", muzee, monumente istorice și atracții turistice.

În acest context Vă invităm să vizitați în perioada 14-16 martie 2017 standul nr.C521 al Republicii Moldova, care va fi situat în pavilionul nr.2, sala nr.2, nr., pe teritoriul „Expocentre” (Krasnopresnenskaya nab. 14).